Acqua for Life

Armani partner a biztonságos ivóvízellátásban (is).

Ma indul útjára az a kampány, amely keretei között minden egyes eladott üveg Acqua di Gio / Acqua di Gioia parfüm után 100 liter ivóvízet ajándékoznak afrikai gyermekek számára.  Az innovatív kamányt Giorgio Armani a Green Cross-szal (Nemzetközi Zöld Kereszt) együttműködve dolgozta ki, azzal a céllal, hogy legalább 40 millió liter vizet adománnyozzanak. A cél megvalósítása érdekében ötvözik a kereskedelmi lehetőségeket, a napjainkban oly kedvelt Facebook használattal, ugyanis vásárlás után, az adott Facebook csoporthoz csatlakozva megduplázható az ajándékozott víz mennyisége.

“A víz egy egyszerű szó, de mint mindennek, ami egyszerű, ennek is nagyon komoly jelentősége van, mert ott, ahol van biztonságos ivóvíz, ott van élet, energia, jólét, harmónikus együttélés a természettel, és a frissesség csodálatos érzése” – nyilatkozta Giorgio Armani.

“Az együttműködés a Green Cross és Giorgio Armani között egy innovatív partnerségi modell. Ez nem egy másik” jó érzés “kampány, hanem gyakorlati lépést ahhoz, hogy a vízhez való jogot erősítse a valóságban. Ezért örömmel üdvözlöm Giorgio Armanit partnerünként e fontos küldetés során.” – mondta Alexander Likhotal, a Green Cross elnöke.

… és valóban. A kezdeményezés példaként szolgálhat minden döntési jogkörrel rendelkező vezető számára. Nem próbálkozásokra, nem zöldre festő  vagy szociálisnak tűnő látszatlépésekre és kampányokra van szükség, hanem az erők, a lehetőségek és szakterületek egyesítésére. Együttműködésre, határozott, jövőbe tekintő célok kitűzésére és érdemi, karakteres lépésekre!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s