Fontos és sürgős

illúzió4Néhány éve már úgy a munkám során, mint a magánéletmben rajzolgatom magamnak azt a bizonyos “fontos/sürgős” tengelyt. A feladatok az aktuális célok szerint változnak. (Egyébként imádom ezt, majd írok is róla 🙂 )

Nekem is, mint valószínűleg a legtöbb embernek a fontos, de nem sürgős dolgok és teendők a kedvenceim, ezek adnak teret az alkotásra. Az utóbbi hetekben azonban minden áttolodótt a fontos és sürgős “negyedbe”… ismét elindultam egy új úton, teszem a dolgomat és  közben nap, mint nap arról álmodozom, hogy ismét  lesz végre időm ide ülni a gép elé és nyugodtan írni, írni, írni… mert valóban annyi sok minden történik és annyi sok mondanivalóm is lenne ezekről… de nem értem még a halaszthatatlanul fontos dolgok  végére és tudom, hogy néhány napig még nem is fogok.

Jó érzés viszont, hogy minden nap közelebb kerülök a célhoz és így jó érzés tudni, hogy minden nap közelebb kerülök ahhoz, hogy ismét időm legyen a nyugodt vacsorázásra, sétákra a Duna parton, beszélgetésre a barátokkal és persze a blog írásra… 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s