Átalakulás

Akarva, vagy akaratlanul, ez a blog is folyamatosan megújul. Az év eleji átalakulásokra pedig már nyugodtan mondhatnám, hogy hagyomány lett belőlük.

Ennek az izgalmasnak ígérkező mágikus évnek az elején pedig valóban kár lenne kihagyni a megújulást… valószínűleg ezért is alakult így, hogy ámbár nem terveztem, egyszer csak jött az ihlet.

Igaz ugyan, hogy néhány hete gondolkoztam rajta, hogy írok egy bejegyzést arról, vagy legalábbis írok egy emailt néhány ismerősnek, hogy miért is jó év elején készíteni weboldalakat, blogokat, közösségi felületeket, vagy frissíteni ezek arculatát, de aztán annyira belemerültem a karácsonyi ünnepekbe, hogy inkább sütöttem nagymamával süteményt, mint üljek a monitor előtt.

Most viszont ismét inkább itt töltöm az időmet (egyik szemem sír, a másik nevet). Az univerzum pedig működik és bevonzza, amit igazán szeretnénk.

(Itt ismét nyitok egy zárójelet, hogy megjegyezzem tényleg milyen fontos az, hogy konkrétan tudjuk mit szeretnénk! Az univerzum, amit Istennek, de akármi másnak is nevezhetünk, nem fogja helyettünk kitalálni, hogy mi a jó nekünk, helyette meghallja a tudatalatti gondolatainkat – amelyek nem feltétlenül pozitívak, vagy legalábbis nagyon nehezen és sok munka eredményeként befolyásolhatóak pozitív irányba – és azokat fogja teljesíteni. Mi meg majd csodálkozunk, hogy már megint mit csináltunk rosszul, aminek ennyi gond, baj és nehézség lett az eredménye…)

Nos, nálam addig dolgoztak a félig tudatos és félig tudattalan gondolataim, hogy tegnap átneveztem “saját magam”: Hanem ©ata lett a név, amihez ma – majdnem szó szerint játszadozás közben – megszületett a fent látható dizájn.

Remélem tetszik. 🙂

ps: a 2012-es tartalmat hasonlóan színesre képzelem…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s