“Fél szemmel” már nem megy…

Az utóbbi hetekben kiemelt témák a Google és/vagy a Facebook által bevezetésre kerülő változások. Nézőpont kérdése, hogy jók-e vagy sem, alapjában véve én örülök nekik.

Ma, amikor már mindenki számára elengedhetetlen az internet használata (gondolok itt előszeretettel a szervezetekre és cégekre), teljesen normálisnak tartom, hogy az egyes felületek és eszközök használata nem csupán gyakorlati oldalról kötődjön szaktudáshoz, de egyre inkább jogi oldalról is (itt viszont nem feltétlenül gondolok például az ACTA-ra).

Eddig is lehetett próbálkozni, több-kevesebb sikerrel, most viszont már kifejezetten nem ajánlott, ugyanis az aktuális módosítások, változtatások és szabályozások az interneten is egyre gyakoribbak lesznek (egyes esetekben be nem tartásuk szankciókat is vonhat maga után), melyek követése csak úgy “fél szemmel” gyakorlatilag már szinte lehetetlen.

Te se bízd a weboldalad (ugye már legalább web 2.0 ?!?) és közösségi felületeid üzemeltetését a véletlenre, mindenképp kérj segítséget szakembertől!

ps: barátaim (akik egyben kollégáim is) közreműködésével készült egy anyag a márciusban bevezetésre kerülő Facebook változtatásokról, kérésre szívesen elküldöm Neked is!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s