Karácsonyi üdvözletet küldeni szokás

Kedvenc Karácsonyi képeslapjaim

Vannak olyan időszakok, amiket nem lehet figyelmem kívül hagyni, sem magán, sem szakmai oldalról. Ilyen például a Karácsony is.

Karácsonyi üdvözletet küldeni egyszerűen szokás.

Érkeznek is már napok óta az emailek és lassan a közösségi oldalakon sem látni semmi mást, mint havas tájakról, karácsonyi ünnepi asztalról és ajándékokról szóló posztokat. Több napon keresztül gyártottam az üdvözlő lapokat én is, egy jelentős részét feleslegesen. Feleslegesen abban az értelemben, hogy egy szimpla “üdvözlünk” mailt küldeni talán rosszabb, mint nem küldeni semmit, az embereknek ugyanis már herótjuk van a tömegével érkező levelektől és posztoktól.

Ettől valami sokkal kreatívabbat kell kitalálni, amire felfigyelnek az emberek, mint például a képeslapra kattintva megjelenő videó / nyereményjáték / személyre szabható kupon / slideshow  / adventi naptár / recept-gyűjtemény /bármi.

Annak ellenére, hogy a szokásaink rabjai kell legyünk, fontos újra gondoljuk azokat, az előző bejegyzésre utalva, akár még egy kissé provokatív formában. A határok figyelmen kívül hagyása rossz dolog, de azok intelligens feszegetése előnyös lehet. A sorba beállva soha nem fogunk kitűnni, a sorból ki-ki lépkedve azonban nem csak, hogy felhívhatjuk magunkra a figyelmet, de lelkes követőkre is találhatunk!

Használjunk tehát ki minden adódó alkalmat és ne hagyjuk, hogy a szokások irányítsák kreativitásunkat, hanem figyeljünk oda, hogy a kreativitásunk formálja a szokásainkat.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és egy minden eddiginél kreatívabb, sikeresebb és Boldog 2013-as Évet Kívánok! 😉

A cover fotón egy kicsit minden a 2012-es évemből, ez ugyanis egy válogatás a napokban barátaim / partnereim számára készített Karácsonyi üdvözletekből.

ps: itt ne keress meglepetést, arra már nem maradt sem időm, sem energiám, hogy ide is csináljak valamit… tipikus…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s