Egység a 4D Zónában

2013. július 31. – augusztus 4. Taliándörögd.

Az Egység a 4D Zónában rendezvény célja a tudatos életet élők és a társadalomért elkötelezettek, a gondolkodók és a művészek együttgondolkodásának serkentése. A helyszín Taliándörögd, a Balaton-felvidéken. A település vendégszerető lakói, gazdálkodói szívesen adnak otthont a rendezvénynek. És hogy mi ez az egész?

  • Elsősorban egy könnyed rendezvény.

Számos hazai zenei fellépővel: hip-hop, reggae, pop-rock, elektronikus és egyéb stílusokban. Lesznek ismert és kevésbé ismert zenekarok, valamint lelkes amatőrök is. Tervünk az, hogy a fellépők és a vendégek már napközben jól érezzék magukat, és az esti koncert csak hab legyen a tortán. Ezért az előadó művészeket arra bíztatjuk, hogy már délelőtt induljanak el, és buli után akár aludjanak nálunk, hogy ez az este ne a szokványos fesztiválfellépések, hanem a felejthetetlen koncertjeik egyike legyen. Olyan, amilyenre a barátságos fogadtatás, a helyi ellátás, a programok és vendégszeretet inspirálja őket, mindezt az egység jegyében. Mindezt úgy, hogy megfelelünk az általuk kért technikai feltételeknek is persze. Fókuszban művészeink és vendégeink öröme.

  • Másodsorban eszmecsere, a szó valódi értelmében.

Gondolkodókkal, előadókkal a ma emberét érintő egyéni, társadalmi és önkereséssel kapcsolatos kérdéseinkben. Fókuszban a 4D-s közösségépítés, munkaszervezés, a tudatos és együttműködő társadalom. Hogyan éljünk szeretetben és örömben, és mindezt hogyan valósítsuk meg a gyakorlatban?

  • Harmadsorban mozgáskultúra, egészség.

Közös meditációk, jóga és egyéb mozgásművészeti, valamint sport foglalkozások. Előadások, gyakorlati bemutatók, kezelések a holisztikus gyógyászat szakembereitől. Fókuszban a test, lélek szellem egysége.

További információkat az egység.org oldalon lehet szerezni.

Mi az egység.org?

Az egység a tudatos társadalom. Online közösség munkára, kapcsolattartásra, döntéshozatalra.

Egyseg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s